Chanel

Welcome on CHANEL careers page in Netherlands

Go back

BEAUTY ADVISOR – UTRECHT (M/V)

SORRY, THE FOLLOWING INFORMATION IS MISSING OR INVALID.
PLEASE REVIEW THE FIELDS BELOW AND COMPLETE THE APPLICATION.
THANK YOU.

Wij zijn op zoek naar een Beauty Advisor voor onze CHANEL-stand in de Bijenkorf te Utrecht. Ben je een allround Beauty Advisor, een teamspeler en heb je passie voor cosmetica en ervaring in de luxe branche, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je draagt bij aan de verkoop van CHANEL maquillage, huidverzorging en parfum door het adviseren en enthousiasmeren van onze klanten en het verzorgen van animaties. Je rapporteert hierbij aan de Bijenkorf Retail Manager.

 

Je belangrijkste activiteiten zijn:

Sales werkplan uitvoeren

- Spreekt klanten aan teneinde deze direct met de CHANEL maquillage, parfum en huidverzorging te laten kennismaken.
- Motiveert klanten door te adviseren over CHANEL en haar producten.
- Introduceert nieuwe producten bij klanten en zorgt voor de benodigde (technische) informatie.
- Draagt zorg voor een optimale situatie binnen de stand door een adequaat voorraadbeheer, de juiste merchandising, naleving en uitvoering van de door marketing beschikbaar gestelde middelen en de naleving van het handelsbeleid.

Profiel:

Je hebt een passie voor cosmetica en 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een afgeronde opleiding visagie of schoonheidsspecialiste. Je hebt uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, bent commercieel, representatief en beschikt over organisatorische vaardigheden. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Je beheerst het MS office pakket volledig.

De functie is gebaseerd in de Bijenkorf te Utrecht. De kandidaat is daarom woonachtig in Utrecht.

Fulltime werkweek: 40 uur per week waarvan de zaterdag een vaste werkdag is en tweemaal per maand ook op zondag. Wij zoeken een nieuwe collega die in ons team past en bij de stijl van CHANEL. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket geboden.

Interesse?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden CV en motivatie. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Mochten wij een match zien, dan leren we je graag beter kennen.

To apply for this job offer, we ask that you kindly complete the form below.

CIVILITY

* Required

Skills

Supported file formats: pdf, word, jpg
MAX Size: 1.5 MO

Application

Thank you for completing
your application.

We will contact you IF your employment profile and interests match with future job openings.

Chanel human resources team

chanel.com