Chanel

Welcome on CHANEL careers page in Netherlands

Go back

TIJDELIJKE MAKE-UP ARTIST – BENELUX (M/V)

SORRY, THE FOLLOWING INFORMATION IS MISSING OR INVALID.
PLEASE REVIEW THE FIELDS BELOW AND COMPLETE THE APPLICATION.
THANK YOU.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het op professionele en proactieve wijze uitdragen van het imago van CHANEL. Je bent de ambassadeur voor de maquillage van CHANEL, ondersteunt het team door animaties te verzorgen en brengt de producten van CHANEL onder de aandacht. Je bent creatief, een trendsetter en op de hoogte van nieuwe, innovatieve maquillage technieken. Hiertoe etaleer je jouw expertise op het gebied van maquillage en demonstreer je de laatste trends op dit gebied waardoor je de positie van CHANEL weet te versterken. Je draagt bij aan de verkoop van CHANEL producten door het adviseren en enthousiasmeren van onze klanten, leveren van hoogwaardige service en het verzorgen van kwalitatief goede animaties. 

Je belangrijkste activiteiten zijn:

Promotionele werkzaamheden

- Bereidt animaties tijdig voor en zorgt voor een optimale uitvoering en realisatie van de animatie op verschillende locaties (met name parfumerieën) in Nederland en België.

- Werkt tijdens promotionele werkzaamheden samen met Beauty Advisors en Beauty Consultants van CHANEL en weet klanten te enthousiasmeren teneinde een succesvolle verkoop te realiseren.

- Spreekt klanten aan teneinde deze direct met de CHANEL maquillage, parfum en huidverzorging te laten kennismaken, introduceert nieuwe producten en geeft hen advies.

- Heeft een schone, opgeruimde en hygiënische werkwijze als het gaat om het gebruik van make-up en overige benodigdheden op de verschillende (verkoop)locaties.

- Zorgt ervoor dat presentatiemateriaal in perfecte staat verkeert en onderneemt actie indien zaken niet aan de kwaliteitseisen van CHANEL voldoen.

Uitdragen visie

- Begrijpt de behoeften van klanten op het gebied van CHANEL make-up en weet hier op creatieve wijze mee om te gaan om zo een tevreden klant te realiseren.

- Draagt bij aan het op de gewenste manier uitdragen van de visie van CHANEL door aan te sluiten bij het gedachtegoed en kennis up-to-date te houden.

 

Profiel

Je hebt een passie voor make-up en ruim 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een achtergrond op het gebied van visagie. Daarnaast ben je creatief, representatief voor het huis CHANEL, heb je een professionele houding en heb je uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden. Je bent commercieel ingesteld, weet een goede relatie op te bouwen met klanten en bent in staat de ultieme klantbeleving te bieden aan alle klanten. Je werkt georganiseerd, weet goed samen te werken met anderen en houdt er tegelijkertijd van om zelfstandig te werken. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, als je Frans beheerst dan is dat een pre. Je bent bereid om op frequente basis te reizen in de Benelux.

 

Aanbod

Wij zoeken een nieuwe collega die in ons team past en bij de stijl van CHANEL. Het gaat om een fulltime werkweek, 40 uur per week, waarbij regelmatig op zaterdag zal worden gewerkt. 

To apply for this job offer, we ask that you kindly complete the form below.

CIVILITY

* Required

Skills

Supported file formats: pdf, word, jpg
MAX Size: 1.5 MO

Application

Thank you for completing
your application.

We will contact you IF your employment profile and interests match with future job openings.

Chanel human resources team

chanel.com