Welcome on CHANEL careers page in Netherlands


Go back

MAKE-UP ARTIST BENELUX (M/V)

SORRY, THE FOLLOWING INFORMATION IS MISSING OR INVALID.
PLEASE REVIEW THE FIELDS BELOW AND COMPLETE THE APPLICATION.
THANK YOU.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het op professionele en proactieve wijze uitdragen van het imago van CHANEL. Je bent de ambassadeur voor de maquillage van CHANEL, ondersteunt het team door animaties te verzorgen en brengt de producten van CHANEL onder de aandacht. Je bent creatief, een trendsetter en op de hoogte van nieuwe, innovatieve maquillage technieken. Hiertoe etaleer je jouw expertise op het gebied van maquillage en demonstreer je de laatste trends op dit gebied waardoor je de positie van CHANEL weet te versterken. Je rapporteert aan de Marketing Director.

Je belangrijkste activiteiten zijn:

Promotionele werkzaamheden

- Bereidt animaties tijdig voor en zorgt voor een optimale uitvoering en realisatie van de animatie op verschillende locaties (met name parfumerieën) in Nederland en België.

- Werkt tijdens promotionele werkzaamheden samen met Beauty Advisors en Beauty Consultants van CHANEL en weet klanten te enthousiasmeren teneinde een succesvolle verkoop te realiseren.

- Spreekt klanten aan teneinde deze direct met de CHANEL maquillage, parfum en huidverzorging te laten kennismaken, introduceert nieuwe producten en geeft hen advies.

- Heeft een schone, opgeruimde en hygiënische werkwijze als het gaat om het gebruik van make-up en overige benodigdheden op de verschillende (verkoop)locaties.

- Draagt kennis en ervaring op het gebied van het gebruik van CHANEL make-up, huidverzorging en parfum en het gedachtegoed van CHANEL over op collega’s en klanten.

- Zorgt ervoor dat presentatiemateriaal in perfecte staat verkeert en onderneemt actie indien zaken niet aan de kwaliteitseisen van CHANEL voldoen.

 

Uitdragen visie

- Begrijpt de behoeften van klanten op het gebied van CHANEL make-up en weet hier op creatieve wijze mee om te gaan om zo een tevreden klant te realiseren.

- Signaleert trends en houdt ontwikkelingen in de gaten op het gebied van maquillage, huidverzorging en parfum en draagt kansen en verbeteringen aan, aan de Marketing Director.

- Durft andere technieken in te zetten en gaat met nieuwe ontwikkelingen mee.

- Draagt bij aan het op de gewenste manier uitdragen van de visie van CHANEL door aan te sluiten bij het gedachtegoed en kennis up to date te houden.

Profiel:

Je hebt een passie voor make-up en ruim 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een achtergrond op het gebied van visagie. Daarnaast ben je creatief, representatief voor het huis CHANEL, heb je een professionele houding en heb je uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden. Je bent commercieel ingesteld, weet een goede relatie op te bouwen met klanten en bent in staat de ultieme klantbeleving te bieden aan alle klanten. Je werkt georganiseerd, weet goed samen te werken met anderen en houdt er tegelijkertijd van om zelfstandig te werken. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, als je Frans beheerst dan is dat een pre. Je bent bereid om op frequente basis te reizen in de Benelux.

 

Aanbod:

Wij zoeken een nieuwe collega die in ons team past en bij de stijl van CHANEL. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Het gaat om een fulltime werkweek, 40 uur per week, waarbij regelmatig op zaterdag zal worden gewerkt. Tijdelijke aanstelling met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd bij goed functioneren.  

To apply for this job offer, we ask that you kindly complete the form below.

* Required

CIVILITY

Skills

Supported file formats: pdf, word, jpg
MAX Size: 2 MO

Application

Thank you for completing
your application.

We will contact you IF your employment profile and interests match with future job openings.

Chanel human resources team

chanel.com

This service is not available on your device.
Please connect on your desktop to apply at CHANEL.